Nou Parlament del Cantó Vaud

La reconstrucció del Parlament se situa al casc antic de Lausanne. El projecte pretén ser una síntesi entre allò vell i allò nou, el passat i el futur, la construcció tradicional amb les noves tecnologies. Utilitzant tècniques constructives contemporànies, estableix un diàleg i funcionalitat amb els vells edificis, preservant-ne la seva identitat. A la perspectiva urbana i de paisatge del centre històric, el nou Parlament és l'última peça del trencaclosques. Per la seva situació a mig camí entre el castell i la catedral, equilibra la visió de les institucions militar i religiosa.

Programa : Institucional
Ubicació : Lausanne, Switzerland  
Client : Etat de Vaud  
Arquitecte : Esteve Bonell, Josep Maria Gil
Arquitectes locals : Atelier Cube
Superfície : 3.300 m²  
Estatus : Finalizat