Centre de recerca en química sostenible (R+D+I)

Edifici destinat a la recerca, desenvolupament, innovació i tecnologia química sostenible al Campus Sescelades de Tarragona.
L'edifici s'estructura amb un volum frontal d'accés i dues ales perpendiculars assimètriques, de laboratoris i despatxos, que configuren el pati. La disposició dels nuclis de comunicació vertical i d'instal.lacions, permet una distribució interior flexible i versàtil. Els recintes d'instal.lacions, situats al final de cada ala i a la coberta, optimitzen els traçats horitzontals i verticals dels conductes.

Programa : Investigació, Educatiu
Ubicació : Tarragona  
Client : University Rovira i Virgili (URV)  
Arquitecte : Josep Benedito Rovira, Ignacio Sánchez Zárate, Oriol Cusidó Garí
Superfície : 5.616m2  
Estatus : Finalitzat