Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Els dos nous edificis destinats a Institut de Recerca completaran el complex que es va començar a construir el 1902. Per tant, a part de resoldre problemes funcionals, programàtics i dimensionals, els nous edificis hauran de complir una sèrie de qüestions formals, urbanes i mediambientals. L’estructura busca la seva economia amb l’ordre i la simplicitat, amb singularitats només allà on és estrictament necessari i una proposta constructiva que comporti requeriments mínims de manteniment. Els elements de gelosia destinats a la protecció solar permeten, alhora, establir un diàleg amb les textures i els colors dels vells edificis de Sant Pau.

Programa : Investigació, Educatiu, Sanitari
Ubicació : Barcelona  
Client : Administració de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau   
Arquitecte : Esteve Bonell, Josep Maria Gil, Albert de Pineda
Superfície : 10.700 m²  
Estatus : No construït