Obra Social de Caixa Sabadell

La seu de l’Obra Social de Caixa Sabadell ocupa dos edificis modernistes construïts entre els anys 1908 i 1910.
La primera fase planteja la renovació de l’edifici de l’antiga sala de màquines de l’escola, on es disposen els espais de major aforament:
- Una sala d’exposicions situada en els antics tallers, recuperant la il·luminació zenital i l’espai interior de la coberta industrial amb dents de serra. - La nova sala d’actes, un espai de nova creació construït vuit metres sota l’antic taller sense alterar-lo, amb 16m. d’amplada (4m. més ample que l’edifici) i una capacitat per a 390 espectadors.
Al mateix temps, es proposa una nova entrada al conjunt des del carrer i un nou vestíbul de relació entre els dos edificis.

Programa : Cultural , Teatres, Rehabilitació
Ubicació : Sabadell  
Client : Caixa d'Estalvis de Sabadell  
Arquitecte : Esteve Bonell, Josep Maria Gil
Superfície : 2.500 m²  
Estatus : Finalitzat