Nou hospital de Dènia

Primer centre sanitari espanyol amb la certificació per la implantació de la història digital i la sostenibilitat.
L'hospital s'ha desenvolupat per ja juxtaposició de tres barres paral·leles de dos nivells d'alçada en les que recolzen tres edificis en forma de L, on s'ubiquen les unitats d'hospitalització. La unió crea un edifici reticular on el pati ordena tot el conjunt i qualifica els espais. L'edifici està orientat per a que totes les habitacions tinguin una bona exposició solar i que tots els llocs de treball, dedicats al pacient i al públic, tinguin llum natural.
Nº llits: 245
Nº places d'aparcament: 566

Programa : Sanitari
Ubicació : Denia, Valencia  
Client : Marina Salud S.A. (Generalidad Valenciana y DKV Seguros)  
Arquitecte : Albert de Pineda, José León Panaigua
Superfície : 57.194m2  
Estatus : Finalitzat