Institut Els Gorgs

Un passadís central amb aules a cadascun dels costats és l'esquema més eficient, tant des del punt de vista econòmic com organitzatiu. Unes terrasses disposades en diferents llocs segons les plantes permeten connectar visualment el passadís amb l'exterior. La secció d'aquest pas central, amb un gran lluernari serà l'eix formal de la proposta. La biblioteca i l'aula de tecnologia es personalitzen en planta baixa sobresortint del cos principal, generant espais exteriors vinculats. En un segon volum se situa el gimnàs, unit al volum principal mitjançant un porxo que acaba generant el vestíbul exterior d'accés. L'ús del formigó vist i les lamel·les verticals fosques homogeneïtzen el conjunt.

Programa : Educatiu
Ubicació : Cerdanyola del Vallés, Barcelona  
Client : GISA, Generalitat de Catalunya  
Arquitecte : Jordi Badia
Superfície : 4.400 m²  
Estatus : Finalitzat