Can Framis Museu

Museu que acull la col·lecció privada de pintura catalana de la Fundació Vila Casas a la zona de nou desenvolupament del 22@. El museu ocupa les naus rehabilitades d’una de les primeres fàbriques que va ocupar el Poble Nou, Can Framis. L’estratègia de projecte consisteix a construir una nova nau de formigó vist que uneix les dues existents i, juntament amb un gran porxo, configura una plaça d’accés al museu, escenari de múltiples activitats artístiques i ciutadanes. El tractament de les façanes existents transparenta l’heterogeneïtat de la construcció i mostra les marques del pas del temps en contrast amb l’entorn tecnològic dels nous edificis.

Programa : Museu, Cultural , Rehabilitació
Ubicació : Barcelona  
Client : Fundació Vila Casas, Layetana  
Arquitecte : Jordi Badia
Superfície : 5.468 m²  
Estatus : Finalitzat